Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

VEEL BELANGSTELLING VOOR WOENSDAGTRAINING

Feyenoord heeft woensdag opnieuw getraind op het veld van SV Bolnes. De selectie van Gertjan Verbeek deed dat onder grote belangstelling. Langs de gehele lange zijde stonden supporters, evenals op de plek vanwaar er een goed uitzicht was op het aangrenzende trainingsveld. Zo zagen ruim tweehonderd toeschouwers hoe de Feyenoorders zich bij de diverse trainingsonderdelen in het zweet werkten.
Meest in het oog springende verschil ten opzichte van de voorgaande seizoenen was het aantal aanwezige trainers. Zo waren John Lammers, Bjorn Rekelhof, Alex Pastoor, Leon Vlemmings en Wim Jansen druk in de weer met de veldspelers. De één intensief trainend op een specifiek onderdeel, de ander meer in een observerende rol. En dat allemaal onder supervisie van Verbeek, die de complete groep zo nu en dan bij elkaar riep om iets duidelijk te maken.
 
 
In de ochtenduren werkte de selectie al een training in het krachthonk af. Rond twee uur vertrokken ze per busjes naar Bolnes, om rond kwart over vier weer terug te keren in De Kuip.