Fanshop
Fanshop

WEDSTRIJDEN FEYENOORD TE ZIEN OP EREDIVISIE LIVE

De wedstrijden van Feyenoord zijn aankomend seizoen live te zien op Eredivisie Live. Het nieuwe voetbalkanaal wordt gelanceerd op vrijdag 29 augustus. Dat weekend start ook de nieuwe competitiejaargang. Ook Feyenoord TV zal dan vanaf maandag tot en met zaterdag te zien zijn op Eredivisie Live. Het nieuwe kanaal is erin geslaagd een aantal aansprekende presentatoren en analytici te contracteren. BBC-coryfee Gary Lineker, tevens bekendste voetbalanalist van Engeland, is de meest in het oog springende.
Feyenoord is een van de drie topclubs die dit seizoen exclusief met haar clubprogramma te zien zal zijn op het nieuwe voetbalkanaal. Kijker van het Eredivisiekanaal krijgen zo gelegenheid om elke dag het nieuws en de achtergronden bij het nieuws over Feyenoord te volgen. Oud-spits Peter Houtman blijft net als de voorgaande jaren het bepalende gezicht voor het dagelijkse clubprogramma.

Kijkers van Eredivisie Live krijgen een breed voetbalprogramma voorgeschoteld. De weekendtelevisie van Eredivisie Live begint met een wedstrijd op vrijdag. Het zwaartepunt ligt op zaterdag en zondag. De centrale presentatie rond de wedstrijden is in handen van Humborto Tan en Jan Joost van Gangelen. Vanuit een modern decor worden de wedstrijden van de dag belicht aan de hand van gesprekken met gasten, live-schakelingen met verslaggevers op de velden, statistieken, reportages en historische beelden. Na afloop volgen er uitvoerige nabeschouwingen door analytici en gasten en zijn vanzelfsprekend ook reacties van spelers en trainers te zien.

Het voetbalweekend wordt verlengd tot maandagavond, met een actuele en onderhoudende talkshow. Op werkdagen zal de dagafsluiting worden verzorgd door Johan Derksen en Wilfred Genee, die op de voor hen bekende wijze de voetballerij belichten. Daarnaast is er nog het Eredivisie Magazine, dat dinsdag, woensdag en donderdag wordt uitgezonden. Daarin alle achtergronden en actualiteiten van de achttien Eredivisieclubs.

Eredivisie Live is vanaf 29 augustus te zien via UPC, KPN en Tele2. Met overige aanbieders worden momenteel nog gesprekken gevoerd. De prijzen van de uiteenlopende pakketten worden door de verschillende distributiepartijen zelfstandig en onafhankelijk van elkaar bepaald. Eredivisie Live zal ook te zien zijn op Mobiele TV van KPN: een Europese primeur.

Informatie over de verschillende pakketten en bijbehorende tarieven is beschikbaar bij de aanbieders. Voor algemene verkoopinformatie kunnen voetballiefhebbers op korte termijn terecht bij www.eredivisielive.nl