Fanshop
Fanshop

FEYENOORD OPENT COMPETITIE IN ALMELO

Feyenoord opent de competitie 2008/2009 op zondag 31 augustus met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Twee weken later, op zaterdag 13 september, staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Feyenoord ontvangt in De Kuip promovendus FC Volendam. Dat blijkt uit het competitieprogramma dat vrijdag bekend is gemaakt.
In de week na het duel met FC Volendam, staat direct de Klassieker in De Kuip op het programma. Om precies te zijn op zondag 21 september om 12:30 uur staat het treffen met Ajax gepland. Op zondag 21 december om 16:30 uur volgt de eerste competitieontmoeting met landskampioen PSV. Die wedstrijd wordt gespeeld in Eindhoven. Een week later, op 26 december, wordt de eerste competitiehelft afgesloten met een thuisduel met NAC Breda.

Op 16 januari gaat voor Feyenoord de tweede seizoenhelft van start, met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De toppers met Ajax en PSV staan voor respectievelijk 15 februari (uit) en 15 maart (thuis) op het programma. Feyenoord besluit de reguliere competitie op 10 mei met een thuiswedstrijd tegen Roda JC.

Klik hier voor het volledige competitieprogramma 2008/2009.