Fanshop
Fanshop

TOP VIJF VAN JUBILEUMARTIKELEN

Het hoogtepunt van dit historische jaar heeft zaterdag plaats tijdens de Jubileumdag. Ter gelegenheid, maar ook zeker ter herinnering van dit Jubileum zijn tal van producten ontwikkeld. Feyenoord.nl stelde een top vijf samen van de meest unieke producten. Let wel, een aantal daarvan komt pas op de Jubileumdag uit en is dus morgen (zaterdag) voor het eerst te koop in de Fanshops.
1. Feyenoord Jubileumboek
Een eeuw Feyenoord: hoe moet die lange periode in een boek worden samengevat? Na ruim anderhalf jaar is het antwoord gepresenteerd in de vorm van een uniek en lijvig document, dat bij geen enkele Feyenoorder in de boekenkast mag ontbreken. Het Jubileumboek, een 4,5 kilo wegende pil van bijna 650 bladzijden, is vanaf morgen (zaterdag) verkrijgbaar.

Het standaard Jubileumboek kost € 55,00 en is verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops of via www.feyenoord100jaar.nl . Een speciale gepersonaliseerde versie inclusief voorblad en beschermcassette kost € 75,00 en is alleen verkrijgbaar via www.feyenoord100jaar.nl .

2. DVD 7: Het Legioen
Feyenoord is beroemd om haar successen, om haar stadion, maar vooral om haar supporters. Het Legioen staat al 100 jaar achter de club, en om die reden centraal op de nieuwste dvd uit de serie. Een serie portretten van supporters met verschillende leeftijden, achtergronden en levensstijlen, maar met één grote gezamenlijke passie: de onpeilbare liefde voor Feyenoord.

DVD 7 is vanaf 19 juli te koop in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoord.nl/megastore. Kijk voor een abonnement op de gehele serie ook op www.feyenoord.nl/megastore. De dvd kost € 14,95.

3. Jubileumcd
De cd ‘100 jaar Feyenoord hits’ bevat alle klassiekers zoals “Hand in Hand” van Jacky van Dam, “Feyenoord we houden van die club” van Cock van der Palm, “Put Your Hands up for Pierre” van Red & White Crowd en “Mijn Feyenoord” van Lee Towers. Bovendien staat ook de nieuwste Feyenoord hit “Feyenoord voor altijd” van Lee Towers op de cd.

De CD 100 Jaar Feyenoord Hits is vanaf 19 juli te koop in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoord.nl/megastore. De cd kost € 14,99.

4. Jubileumpenning
Het Feyenoordlogo, het speciale Jubileumlogo en twaalf Feyenoord-iconen ontwikkeld ter herinnering van 100 mooie jaren! Een waar collectors item voor iedere Feyenoord-supporter.

De Jubileumpenning is verkrijgbaar in de Fanshops en via www.feyenoord.nl/megastore. Het mapje met de penningen kost € 29,99.

5. 100 Jaar Feyenoord in Beeld
100 jaar Feyenoord door middel van beelden samengevat. Zo valt dit fotomagazine het beste te omschrijven. Fortis en het Algemeen Dagblad hebben speciaal voor het Jubileumfeest dit geschenk ontworpen. In maar liefst 50 pagina’s komen verschillende onderwerpen aan bod. Een unieke fotoreis door de geschiedenis!

Het 100 Jaar Feyenoord in Beeld is een uitgave van Fortis en Algemeen Dagblad en wordt gratis verstrekt. Tevens verkrijgbaar bij aankoop in de Feyenoord Fanshops of een aankoop via www.feyenoord.nl/megastore.