Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

JUBILEUMUITGAVE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. Het zesde nummer staat geheel in het teken van het Jubileum van de club. Zo bracht Feyenoord Magazine exclusief de drie topscorers van de gewonnen Europese toernooien bij elkaar. Ove Kindvall, Lex Schoenmakers en Pierre van Hooijdonk vertellen tijdens een boottocht over de Maas over hún toernooien en over elkaar.
Daarnaast een interview met Coen Moulijn, die door lezers van Feyenoord Magazine werd verkozen tot beste speler uit de afgelopen honderd jaar. De voormalige linksbuiten blikt onder meer terug op zijn jeugd, zijn overgang naar Feyenoord en de musical die onlangs over hem is gemaakt.

Verder in Feyenoord Magazine: 25 legendarische Feyenoord-spelers over hun hoogtepunt bij de club, een reconstructie van de historische boottocht naar Lissabon in 1963, honderd jaar Feyenoord samengevat in honderd momenten, tien bekende Nederlanders staan stil bij het Jubileum en een voorpublicatie uit het officiële Jubileumboek. Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken Uitgelicht, Varia, Foto en zijn verhaal en de column van Michel van Egmond niet.

Kijk op de website van Het Legioen voor een preview van de Jubileumuitgave van Feyenoord Magazine.