Fanshop
Fanshop

INFORMATIE JUBILEUMDAG ZATERDAG 19 JULI

De Open Dag krijgt dit jaar wel een heel bijzonder tintje. De traditionele happening wordt op de dag georganiseerd dat Feyenoord een eeuw bestaat en om die reden eenmalig omgedoopt tot Jubileumdag. Op 19 juli is De Kuip het decor voor een groot feest, waarbij de focus op de rijke clubhistorie zal liggen. Maar uiteraard is de blik ook gericht op de toekomst. De helikopter met aan boord de nieuwe aankopen zal daar symbool voor staan.
Toegang
De Jubileumdag zal, zoals de traditionele Open Dagen, vrij toegankelijk zijn voor supporters. Op 19 juli aanstaande zullen om klokslag 10:00 uur de poorten openzwaaien. Dat betekent het startschot van een dag waarbij club en supporters zoals elk jaar versmelten, op een wijze die uniek is voor Nederlandse begrippen.

Gouden Jubileumkaart
Circa 3800 houders van een Gouden Jubileumkaart (speciale seizoenkaart voor het Jubileum) zullen al om 09:30 uur toegang tot het stadionterrein krijgen. Hun kaart geeft recht op een extra voordeel deze dag, zij mogen al eerder een plek op de tribune opzoeken. Enkel op vertoon van de apart verkregen toegangskaart kan toegang tot het stadionterrein worden verkregen, via de poort aan de Marathonweg met ‘Ingang Feyenoord Jeugdproject’. Ook mindervaliden mogen vanaf 09.30 uur naar binnen via toegangspoort 25.

Extra evenemententerrein
Iedereen zal overigens voldoende mogelijkheid krijgen om het programma te aanschouwen. Zelfs als De Kuip volledig vol zou stromen met toeschouwers, dan zal dat geen probleem zijn. Zo zal er buiten het stadion, op P2, een live registratie van de Jubileumdag te zien zijn. Op een LED scherm met de hoogste kwaliteit zal een live beeldregistratie van de activiteiten worden getoond. Eveneens zullen er extra activiteiten op P2 plaatsvinden.

Feyenoord roept daarom alle supporters op om dit feest mee te vieren en naar De Kuip te komen. De Jubileumdag is een unieke happening, welke u niet mag missen!

Programma
Het programma zal opnieuw boordevol en gevarieerd zijn. Met veel optredens van artiesten, een wedstrijd van Oud Feyenoord (van 12:30-13:00 uur), een speciale recordpoging en natuurlijk de gebruikelijke handtekeningensessies met selectie en technische staf.

Zoals elk jaar is er ook weer een buitenprogramma, waarbij er op het trainingsveld een speciaal terrein is ingericht om de jonge supporters te vermaken. P2 –gelegen naast het trainingsveld- wordt eveneens ingezet als evenementterrein.


klik op de afbeelding voor een vergroting

De Jubileumdag zal omstreeks 16:00 uur eindigen.

Bereikbaarheid van De Kuip in verband met Red Bull Airrace
Vanwege de Red Bull Airrace zal er een aantal beperkingen van het openbaar vervoer zijn. De Erasmusbrug wordt tijdelijk afgesloten waardoor de tramlijnen een omleidingroute moeten rijden. Zaterdag 19 juli 2008 zal er geen tramverkeer zijn over de Erasmusbrug van 10.00 tot 17.00 uur.

Reisadvies op zaterdag 19 juli 2008:
Feyenoord adviseert om middels openbaar vervoer naar De Kuip te reizen. Aangezien de Erasmusbrug is afgesloten reist u vanaf Centraal Station het snelst met de extra treinen van NS.

Klik hier voor meer reisinformatie.