Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KINDVALL ONDER DE INDRUK VAN NIEUW HOME OF HISTORY

De officiële opening moest hij aan zich voorbij laten gaan, maar zondag tijdens de Jubileumreceptie in De Kuip maakte Ove Kindvall gretig gebruik van de mogelijkheid om het geheel vernieuwde Home of History te bekijken. De man die het belangrijkste doelpunt in de historie van de club maakte, was onder de indruk van het nieuwe museum van club en stadion en genoot zichtbaar van het eerbetoon aan de geschiedenis van Feyenoord en haar helden.

Natuurlijk had Kindvall meer dan gemiddelde interesse in hetgeen te zien is over de zesde mei in 1970, toen Feyenoord in Milaan Celtic versloeg. Bij het zien van de wedstrijdbal, beschikbaar gesteld door Eddy Pieters Graafland, liet Kindvall weten dat dit ‘toch een heerlijke bal was die je lekker kon raken’. Uiteraard keek de Zweed ook even naar zijn eigen ‘knop’.



Het nieuwe Home of History is vanaf dinsdag 22 juli open voor het publiek. Het museum kan apart of als onderdeel van een rondleiding bezocht worden. Het Home of History is op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur. De entree bedraagt € 5,00 voor volwassenen (€ 4,00 voor supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen) en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.