Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GRATIS JUBILEUMNUMMER FEYENOORD MAGAZINE

Supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen hebben hem op 19 juli al op de mat gevonden: het jubileumnummer van Feyenoord Magazine. Ook supporters die zich nog niet officieel aan Feyenoord hebben verbonden, krijgen nu de mogelijkheid om kennis te maken met het magazine, dat deze editie helemaal in het teken staat van het Jubileum. Zo bracht Feyenoord Magazine exclusief de drie topscorers van de gewonnen Europese toernooien bij elkaar. Ove Kindvall, Lex Schoenmakers en Pierre van Hooijdonk vertellen tijdens een boottocht over de Maas over hún toernooien en over elkaar.
Wilt u dit unieke magazine ook eenmalig gratis thuis ontvangen? Stuur dan een sms met de tekst LEGIOEN naar 4411 (geen extra kosten). U ontvangt een bevestiging waarin u gevraagd wordt om uw adres door te sturen. Zodra u dit heeft gedaan, ontvangt u het Feyenoord Magazine binnen een week thuis. Voor deze actie geldt: op=op.

Wilt u het Feyenoord Magazine automatisch ontvangen én genieten van andere voordelen als het seizoengeschenk, de Legioenpas, korting in de Fanshops en aantrekkelijke aanbiedingen? Meld u dan snel aan bij Het Legioen!