Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORDERS HET BOS IN

Gertjan Verbeek heeft woensdagmiddag een groepsactiviteit belegd. De Feyenoorders gingen daarvoor het bos in. In een avonturenpark in Fulpmes werd op een meter of tien hoogte een parcours afgelegd in de bomen. Met een veiligheidsgordel om klauterden de spelers, leden van de technische en medische staf en ook technisch directeur Peter Bosz via touwen, kabels en ander hulpmateriaal van boom naar boom. De spelers die het uitje als ontspanning beschouwden, kwamen bedrogen uit. Het afleggen van het parcours vergde heel wat inspanning.

In de bomen was de ene Feyenoorder wat kundiger dan de ander. Trainer Verbeek wist zich razendsnel te verplaatsen, terwijl onder meer Tim de Cler er heel wat meer moeite mee had. Bosz liet zich ook van zijn beste kant zien, al kostte het hem de nodige energie. Georginio Wijnaldum was uitblinker van de middag. Als een ware topatleet legde hij meerdere rondjes af. Hij werd daarbij niet in het minst gehinderd door angst of vermoeidheid.



Karim El Ahmadi was woensdagochtend niet op de training verschenen, maar was wel actief bij het uitje. Kevin Hofland, eind mei geopereerd aan zijn enkel, keek van beneden toe. Ook Danny Buijs kwam vanwege wat last aan zijn rug niet in actie.