Fanshop
Fanshop

BRUINS EN DE CLER TERUG BIJ GROEP

Luigi Bruins en Tim de Cler hebben maandag in Ridderkerk volledig met de groep meegetraind. Bruins viel afgelopen zaterdag nog uit met een lichte bovenbeenblessure. Trainer Gertjan Verbeek sprak na afloop de hoop uit dat de middenvelder spoedig weer mee zou kunnen trainen en dit bleek maandag ook het geval. De Cler kwam afgelopen zaterdag helemaal niet in actie, wegens klachten aan zijn lies. Noodgedwongen speelde Giovanni van Bronckhorst op zijn positie in de verdediging. ‘Op het moment dat we Tim belasten heeft hij de volgende dag last’, zei Verbeek na de wedstrijd. ‘Hij moet goed opgetraind worden voordat we hem in de groep maximaal gaan belasten of met wedstrijden gaan lastig vallen.’
 
Kevin Hofland trainde maandag nog apart van de groep, samen met hersteltrainer Bjorn Rekelhof. Inclusief Hofland kwamen 22 spelers in actie op de velden van SV Bolnes. De lichtgeblesseerden Jon Dahl Tomasson, Andwelé Slory en Theo Lucius ontbraken nog. De groep werd het grootste deel van de training in twee groepen gesplitst, waarbij Gertjan Verbeek en Leon Vlemmings ieder een groep onder hun hoede namen.
 
 
 
De eerste buitentraining sinds de terugkeer van het trainingskamp in Oostenrijk werd door tientallen mensen bezocht. Onder de toeschouwers was ook oud-Feyenoorder Joop van Daele.