Fanshop
Fanshop

LUCIUS, HOFLAND EN SLORY MISSEN JUBILEUMTOERNOOI

Theo Lucius, Kevin Hofland en Andwelé Slory kunnen wegens blessures alledrie niet in actie komen tijdens het Jubileumtoernooi, dat vrijdag wordt afgetrapt. Lucius kwam donderdag helemaal niet in actie op de laatste training voor het toernooi, terwijl Hofland en Slory nog apart trainden, zonder bal.

Als Luigi Bruins geen reactie krijgt van de training van donderdag, zal hij vrijdag tegen Borussa Dortmund kunnen spelen. De middenvelder viel afgelopen zaterdag tegen FC Dordrecht uit met een lichte blessure, maar heeft deze hele week gewoon mee kunnen trainen. Jon Dahl Tomasson mist in ieder geval de wedstrijd van vrijdag tegen Borussia Dortmund. Het is nog niet zeker of hij zondag tegen Celtic wel speeltijd kan krijgen.Als alles volgens planning verloopt zal Hofland mogelijk in de oefenwedstrijd tegen Excelsior Maassluis van volgende week vrijdag weer een halfuur kunnen spelen, zo liet Gertjan Verbeek donderdag weten.

De trainer maakte verder bekend dat Henk Timmer en Sherif Ekramy op het Jubileumtoernooi ieder een hele wedstrijd zullen keepen. ‘Verder willen we voor het publiek deze twee dagen zo goed mogelijk voor de dag komen. Om tussen de twee wedstrijden heel veel te wisselen schiet dan ook niet op. Zaterdag zullen we kijken wat de spaanders zijn van de wedstrijd tegen Borussia Dortmund en wat we beschikbaar hebben voor Celtic.’