Fanshop
Fanshop

‘FEEST VAN DE EEUW ZAL ECHT GEZELLIG WORDEN’

Supporters die een kaart kopen voor het Feest van de Eeuw maken kans op een vergoeding van hun seizoenkaart. Hiervoor dient de barcode van de toegangskaart ingevuld worden op de website van het Feest van de Eeuw. Enkele winnaars van deze actie zullen de komende periode uitgelicht worden op deze site. De derde is Jessica Kruis (19) uit Spijkenisse.
Jessica Kruis besloot vorig seizoen een Gouden Jubileumkaart aan te schaffen, waardoor ze verzekerd was van toegang tot alle jubileumactiviteiten van Feyenoord. Zo bezoekt ze dit weekend het Feyenoord Jubileumtoernooi en zal ze in september naar het Feest van de Eeuw komen. ‘Ik denk dat het echt een feest gaat worden’, zegt ze. ‘Het zal echt gezellig worden.’

Door te stemmen op haar favoriete momenten voor het Feest van de Eeuw, kreeg ze eerder deze week te horen dat ze haar seizoenkaart voor dit jaar vergoed krijgt. Een grote verrassing voor haar. Al vanaf haar twaalfde heeft Jessica een seizoenkaart bij Feyenoord en vanaf dit seizoen gaat ze ook uitwedstrijden bezoeken.

Haar mooiste moment maakte ze in mei van dit jaar mee, toen Feyenoord de bekerfinale won. ‘Ik had een hele nacht voor een sigarenzaak gelegen om kaartjes te kunnen krijgen en dat lukte ook.’ Toen Feyenoord uiteindelijk de beker won, betekende dat voor haar niet alleen een heel mooie prijs, maar ook dat ze niet voor niets een nacht in de buitenlucht had doorgebracht.

Stemmen op momenten voor het Feest van de Eeuw en kans maken op vergoeding van uw seizoenkaart kan tot 2 augustus via www.feestvandeeeuw.nl.

De andere winnaar van deze week, die hun seizoenkaart vergoed krijgen:
- B.E.I. Waes uit Westdorpe
De winnaars hebben inmiddels allen bericht ontvangen.