Fanshop
Fanshop

LEGIOEN ZINGT OUDE HELDEN TOE TIJDENS SPELERSREÜNIE

Er moest wat worden geïmproviseerd tijdens de warming-up van Feyenoord, maar niemand die daar aanstoot aan nam. Eén voor één kwamen de helden van weleer het veld op voor de jaarlijkse spelersreünie. De één wat stram in de benen, de ander nog bijna zo fit als in zijn topdagen. Ze waren er zondag voorafgaand aan Feyenoord-Celtic traditioneel in grote getale. Van Wim van Til, Jan Bens tot Paul Bosvelt en Pierre van Hooijdonk: allen kregen ze een ovationeel applaus.
Een enkele Feyenoorder kreeg nog net een wat warmer ontvangst dan de ander. Zo werden Paul Bosvelt en Pierre van Hooijdonk, vrij recentelijk nog succesvol in De Kuip, luidkeels toegezongen. Maar ook de andere oud-Feyenoorders moeten zich in een warm bad hebben gewaand. Eddy Pieters Graafland, Sjaak Troost, Mario Been, Cor van der Gijp, Joop Hiele, Theo de Jong, Guus Haak, de zoon van Ernst Happel en nog zo veel anderen, viel een heerlijk ontvangst ten deel.


Tussen de bedrijven door overhandigde Bosvelt nog een gesigneerd shirt aan een zieke supporter.

Nadat de oud-spelers van het veld waren vertrokken, werd er een minuut stilte gehouden voor de Feyenoorders die in het afgelopen jaar overleden. Daar werd op respectvolle wijze gehoor aan gegeven. Niet alleen door de Feyenoord-aanhang, maar eveneens door supporters van Celtic, Borussia en Tottenham.