Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SHINJI ONO EVEN TERUG BIJ FEYENOORD

Shinji Ono was woensdagochtend de opvallendste toeschouwer bij de training van Feyenoord in Ridderkerk. De Japanse middenvelder had een dag vrij bij zijn huidige club VfL Bochum en benutte die om een bezoek aan vrienden in Nederland en de training van Feyenoord te brengen. Ono deed dit samen met zijn dochtertje en raakte langs de kant van het veld al snel aan de praat met Gerard Meijer, die dinsdag zijn 73ste verjaardag vierde.
Ono liet weten dat hij Feyenoord nog altijd volgt via internet, maar had toch een belangrijk nieuwsfeit in de afgelopen weken over het hoofd gezien. De middenvelder was namelijk blij verrast om Jon Dahl Tomasson op het trainingsveld te zien. Ono was er niet van op de hoogte dat de Deen was teruggekeerd bij Feyenoord.
 
 
Voor de middenvelder start de competitie in Duitsland dit weekend al. ‘Ik speel bij Bochum centraal op het middenveld of achter de spitsen, daar voel ik me ook het lekkerst’, zei Ono in bijna vlekkeloos Nederlands.
 
 
Op de vraag of Ono ooit nog terugkeert bij Feyenoord, raadpleegde de Japanner voor de grap zijn dochtertje die hij op zijn arm met zich meedroeg. Het meisje zat door de harde wind te rillen van de kou en wilde het liefst zo snel mogelijk weer de warmte van de auto opzoeken. Toen Ono haar vroeg of ze voor vast terug naar Nederland wilde, antwoordde ze daarom vastberaden ‘nee’.
 
 
Voor de ogen van Ono werkten de selectie en beloften van Feyenoord zich in het zweet. Vier spelers trainden apart van de groep, te weten Tim Vincken, Andwelé Slory, Theo Lucius en Dwight Tiendalli. De selectiespelers werden verder in twee groepen verdeeld, waarmee diverse afwerk- en partijvormen werden gespeeld.