B1 WINT BEKERWEDSTRIJD VAN AMATEURTAK MET 5-0

De B1 heeft dinsdagavond zijn eerste bekerwedstrijd van het seizoen met 5-0 gewonnen van SC Feyenoord B1. Nygel Velder tekende na twintig minuten uit een vrije trap voor de openingstreffer. Invaller Parez Karim maakte na rust de 2-0 en de 3-0 en gaf bij de 4-0 van Ryan Bouwmeester de assist. Vlak voor tijd bracht Kevin Jansen de 5-0 eindstand op het bord, op aangeven van Velder.
De twee Feyenoord-elftallen maakten er een sportieve wedstrijd van. Ondanks de ruime overwinning was trainer Cor Adriaanse niet tevreden over het spel van zijn ploeg. De B-junioren speelden in een te laag tempo en liepen te veel met de bal. ‘Hierdoor gaven wij de tegenstander de kans om te voetballen en dat moet je niet doen,’ zei Adriaanse na afloop.

Aanstaande zaterdag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma. Op Varkenoord wordt dan om 12.00 uur Spartaan’20 B1 ontvangen. De afgelopen zaterdag afgelaste uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal B1 wordt dinsdag 2 september om half zeven ingehaald. Dit betekent gelijk het einde van de eerste bekerronde .