Fanshop
Fanshop

OOK TWEEDE UITWEDSTRIJD ALLEEN PER BUSCOMBI TE BEZOEKEN

Na Heracles Almelo – Feyenoord van aanstaande zondag dienen Feyenoord-supporters ook voor het bezoek aan de tweede uitwedstrijd van dit seizoen gebruik te maken van verplicht busvervoer. De Groningse autoriteiten hebben bepaald dat de wedstrijd FC Groningen-Feyenoord op zondag 28 september aanstaande een zogenaamde B-wedstrijd is, een wedstrijd met enig risico dus.
Evenals vorig jaar heeft Feyenoord een opstapplaats nabij Groningen gerealiseerd. Hierdoor kunnen 800 supporters gebruik maken van een parkeerplaats in Beilen. De overige 300 supporters kunnen vanuit Rotterdam reizen. In totaal kunnen dus 1.100 supporters de wedstrijd bezoeken. Ten opzichte van voorgaande seizoenen betekent dit een stijging van honderd plaatsen.

Vorig seizoen ging er het nodige mis rond het vervoer naar deze wedstrijd en bij de toegangscontrole bij het stadion. FC Groningen en Feyenoord hebben na een uitgebreide evaluatie een aantal verbeteringen in de regeling doorgevoerd. Zo heeft FC Groningen onder andere een aantal extra toegangspoorten bij het bezoekersvak geplaatst.

De voorverkoop voor FC Groningen – Feyenoord start voor Diamondcardhouders op woensdag 10 september. Kaarten kosten € 28,00 (Beilen) en € 35,00 (Rotterdam).