Fanshop
Fanshop

FEYENOORD TV VRIJDAGAVOND VAN START

Met de lancering van Eredivisie Live gaat vrijdag ook een nieuw seizoen van Feyenoord TV van start. Het clubprogramma is aan de vooravond van de nieuwe voetbaljaargang in een nieuw jasje gestoken. Peter Houtman is nog steeds gezicht van het programma en zal in de vrijdaguitzending onder meer te zien zijn bij reportages over het Unicef Gala en het recente trainingskamp in Oostenrijk.
Feyenoord TV zal vanaf vrijdag elke werkdag te zien zijn. De aflevering zullen achttien minuten per keer duren. Vanaf dit weekend kunnen ook alle competitiewedstrijden van Feyenoord op Eredivisie Live bekeken worden. Om te beginnen Heracles Almelo-Feyenoord op zondag om 14:30 uur.

Kijkers van Eredivisie Live krijgen een breed voetbalprogramma voorgeschoteld. De weekendtelevisie van Eredivisie Live begint met een wedstrijd op vrijdag. Het zwaartepunt ligt op zaterdag en zondag. De centrale presentatie rond de wedstrijden is in handen van Humborto Tan en Jan Joost van Gangelen. Vanuit een modern decor worden de wedstrijden van de dag belicht aan de hand van gesprekken met gasten, live-schakelingen met verslaggevers op de velden, statistieken, reportages en historische beelden. Na afloop volgen er uitvoerige nabeschouwingen door analytici en gasten en zijn vanzelfsprekend ook reacties van spelers en trainers te zien.

Het voetbalweekend wordt verlengd tot maandagavond, met een actuele en onderhoudende talkshow. Op werkdagen zal de dagafsluiting worden verzorgd door Johan Derksen en Wilfred Genee, die op de voor hen bekende wijze de voetballerij belichten. Daarnaast is er nog het Eredivisie Magazine, dat dinsdag, woensdag en donderdag wordt uitgezonden. Daarin alle achtergronden en actualiteiten van de achttien Eredivisieclubs.

Informatie over de verschillende pakketten en bijbehorende tarieven is beschikbaar bij de providers -waaronder alle grote distributiepartijen- die Eredivisie Live aanbieden. Voor algemene verkoopinformatie kunnen voetballiefhebbers ook terecht bij www.eredivisielive.nl