Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DE GUZMAN EN TOMASSON WAARSCHIJNLIJK FIT VOOR HERACLES

Jonathan de Guzman en Jon Dahl Tomasson kunnen hoogstwaarschijnlijk zondag in actie komen tegen Heracles. Afhankelijk van of ze een reactie krijgen op de training van vrijdag, zijn beide spelers fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. ‘In dat geval zullen ze ook beiden in de basis staan’, liet Gertjan Verbeek na de training weten. De Guzman kwam met een liesblessure terug van de Olympische Spelen, terwijl Jon Dahl Tomasson een gekneusde rib overhield aan een interland met het Deens elftal. De twee misten hierdoor het duel om de Johan Cruijff Schaal.
Ook Leroy Fer zal zondag hoogstwaarschijnlijk bij de wedstrijdselectie aansluiten. De middenvelder kwam vorige week zaterdag nog niet in actie, maar speelde afgelopen maandag al een helft mee in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong Ajax.

Voor Nicky Hofs komt de wedstrijd van komende zondag hoogstwaarschijnlijk te vroeg. De middenvelder probeerde vrijdag aan te sluiten bij de groepstraining, maar zonder succes. Hij heeft nog te veel last met een bloeduitstorting boven zijn voet.

Verbeek liet vrijdag verder weten dat Theo Lucius, Andwélé Slory en Kevin Hofland op de weg terug zijn. Hofland zit het dichtst bij een rentree, maar vanwege de aard van zijn blessure en het feit dat Feyenoord zondag op kunstgras zal spelen, wil de trainer geen risico met hem nemen.