Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het zevende nummer onder meer een groot interview met de nieuwe trainer van Feyenoord, Gertjan Verbeek. Hij keek tijdens het trainingskamp in Oostenrijk vooruit op het komende seizoen en vertelt over de werkwijze die hij voor ogen heeft. Verder een reportage met Kermit Erasmus. De aanvaller maakte voor Feyenoord Magazine een tour door Rotterdam en stelt zichzelf voor.
Ook in Feyenoord Magazine: een bezoek aan oud-Feyenoorder Thomas Buffel in Brugge, een reportage over het belang van de eerste competitiewedstrijd, een interview met voormalig verdediger Antal Roth en een recensie van de Jubileumcd door Giovanni van Bronckhorst en Tim Vincken. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Vraag & Antwoord (met Raymond Verheijen), Blik op Eeuwfeest, Rondje Rotterdam en Foto en zijn verhaal niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.