Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BIJZONDER AANBOD VOOR BEZOEKERS FEEST VAN DE EEUW

Bezoekers van het Feest van de Eeuw op zaterdag 6 september aanstaande in De Kuip, worden getrakteerd op een spectaculaire herhaling van memorabele gebeurtenissen uit de geschiedenis van Feyenoord. Ondersteund door videobeelden, lasershows, animaties en muziek kunnen de talloze door supporters zelf geselecteerde hoogtepunten (her)beleefd worden. Daarnaast zijn er optredens van diverse artiesten, waaronder Sister Sledge, Kool & The Gang, Gerry and the Pacemakers, de Hermes Houseband, Lee Towers en Charice Pempengco, de wereldster die in De Kuip haar eerste optreden in Nederland beleeft.
Om nog meer Feyenoord-supporters in staat te stellen het Feest van de Eeuw mee te maken en daardoor de sfeer te verhogen, heeft de Stichting Geen Woorden Maar Daden, organisator van het feest en speciaal voor dit evenement in het leven geroepen door vijf Rotterdamse ondernemers, besloten om een aantal veldkaarten gratis te verstrekken. Deze gratis kaarten zullen in eerste instantie terecht komen bij de houders van een Gouden Jubileumkaart. Supporters met een Gouden Jubileumkaart ontvangen komende woensdag twee gratis veldkaarten.

Ook mensen die reeds kaarten voor het feest hebben aangeschaft kunnen aanspraak maken op twee extra gratis veldkaarten. Zij kunnen vanaf dinsdag 2 t/m zaterdag 6 september binnen de standaard openingstijden op vertoon van een gekochte kaart twee extra veldkaarten afhalen bij de loketten van Feyenoord Klantenservice (op=op). Tot slot zijn de Feyenoord Supportersvereniging en Het Legioen door de organisatie van het Feest van de Eeuw in staat gesteld om ook hun aanhang een aanbod te doen.

Dit gebaar wordt mogelijk gemaakt door de bedrijven Fondel, Argos Oil en MNO Vervat, omdat zij willen dat komende zaterdagavond een historische Feyenoord avond wordt die geen enkele Feyenoord–supporter mag missen.

N.B. reeds gekochte kaarten kunnen niet omgewisseld worden voor een ander vak en/of ingeruild worden voor geld. Daarnaast kunnen telefonisch geen kaarten worden gereserveerd om gratis af te halen.