Fanshop
Fanshop

JUBILEUMKAARTHOUDERS GRATIS NAAR FEYENOORD-KALMAR FF

De houders van een Gouden Jubileumkaart kunnen gratis naar de eerste wedstrijd in het toernooi om de UEFA Cup, op donderdag 18 september aanstaande tegen het Zweedse Kalmar FF. Feyenoord wil op deze wijze haar waardering uitspreken voor de mensen die ruim een jaar geleden besloten om een tweejarige seizoenkaart inclusief de jubileumactiviteiten aan te schaffen.
Supporters met een Gouden Jubileumkaart hoeven niets te doen. Zij krijgen binnenkort een kaart voor de wedstrijd toegestuurd. Dit zal een kaart zijn voor het vak waarvoor men een seizoenkaart heeft, met uitzondering van de mensen die een seizoenkaart voor een vak op de tweede ring hebben. Omdat deze vooralsnog gesloten blijft krijgen zij een kaart voor een vak op de eerste ring toegezonden.

De wedstrijd Feyenoord-Kalmar FF wordt op donderdag 18 september gespeeld om 19:00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen als zij snel reageren de wedstrijd voor € 10,00 bezoeken. Vanaf aanstaande woensdag 3 september tot en met zondag 7 september kunnen zij via Ticketbox of internet tegen het gereduceerde tarief een kaart aanschaffen. Vanaf maandag 9 september gaan alle resterende kaarten (alleen eerste ring) in de verkoop. Vanaf dat moment geldt voor alle vakken een prijs van € 15,00 en is de ‘vroegboekkorting’ voor seizoenkaarthouders niet meer van toepassing.

Uitwedstrijd
Ten aanzien van de uitwedstrijd op donderdag 2 oktober heeft Feyenoord besloten dat de club het bezoek aan deze wedstrijd gewoon zal organiseren. De terugwedstrijd wordt gespeeld in het stadion van de huidige nummer twee in Zweden, Elfsborg in Boras. Uitkaarthouders zullen in de gelegenheid gesteld worden om via Ticketbox kaarten voor deze wedstrijd te kopen. Wanneer de voorverkoop voor de uitwedstrijd begint hoopt Feyenoord later deze week bekend te kunnen maken.

Zodra Feyenoord over meer informatie beschikt zal dit via deze website bekend gemaakt worden.