Fanshop
Fanshop

KINDVALL, SCHOENMAKER EN VAN HOOIJDONK IN FEYENOORD TV

Feyenoord TV besteedt vrijdag aandacht aan het Feest van de Eeuw dat zaterdagavond plaatsvindt. De clubzender blikt vooruit op een show die een van de hoogtepunten van het Jubileumjaar zal worden. Verder had Feyenoord TV een bijzondere ontmoeting met de drie spitsen die Feyenoord de drie Europese hoofdprijzen bezorgden. Op een boot op de Maas werden Ove Kindvall (speciaal overgekomen uit Zweden), Lex Schoenmaker en Pierre van Hooijdonk bij elkaar gebracht om hun herinneringen op te halen over de gewonnen finales, de gevoelens daarbij, het Kindvall-syndroom en over de huldiging die eigenlijk altijd bij een finale hoort, maar niet voor iedereen was weggelegd.
Het voorval van de eerste rellen van Nederland en de moord op Pim Fortuyn zorgden ervoor dat Van Hooijdonk en Schoenmaker niet hebben mogen meemaken wat Kindvall wel heeft meegemaakt: de huldiging op de Coolsingel.

Feyenoord TV wordt dagelijks uitgezonden op het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live tussen 21:00 tot 22:00 uur. In hetzelfde uur zijn ook de clubprogramma’s van Ajax en PSV te zien. De dag na uitzending volgt tussen 18:00 tot 19:00 uur de herhaling, op dezelfde zender.