Fanshop
Fanshop

GRATIS TOEGANG EC-DUEL VOOR BETALENDE TOESCHOUWER FEEST VAN DE EEUW

Bezoekers van het Feest van de Eeuw die 35 of 45 euro hebben betaald voor een toegangsbewijs, krijgen als extraatje van Feyenoord gratis toegang tot de thuiswedstrijd van het UEFA-Cupduel tegen Kalmar FF. Feyenoord heeft hier toe besloten, omdat er de laatste dagen via verschillende kanalen veel kaarten tegen gereduceerd tarief van de hand zijn gegaan. 'We willen niet dat juist de trouwe aanhang, die zich al zeer vroeg voor de normale entreeprijs heeft verzekerd van een kaart voor het Feest van de Eeuw, zich nu bekocht voelt ten opzichte van mensen die pas deze week hebben besloten te komen', aldus commercieel directeur Chris Woerts.
Betrokkenen kunnen vanaf woensdag 10 september hun gratis entreekaart voor de wedstrijd tegen Kalmar FF afhalen bij de loketten van Feyenoord Klantenservice. Dit alleen ter overhandiging van de betaalde entreekaart (met prijsvermelding) voor het Feest van de Eeuw!

Mensen die een betaalde kaart voor het Feest van de Eeuw hebben en ook al beschikken over een toegangsbewijs voor de wedstrijd tegen Kalmar FF ontvangen aan het loket op basis van bovenstaande regeling dus een tweede toegangskaart voor dit duel.

Deze actie loopt van 10 t/m 17september. De loketten zijn ook open op zaterdag 13 september voorafgaand aan de wedstrijd tegen Volendam.