Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEEST VAN DE EEUW OFFICIEEL VAN START

Het Feest van de Eeuw is zaterdag even na acht uur officieel van start gegaan. Lee Towers trapte de avond af met Mijn Feyenoord. Het voorste gedeelte van het veld in De Kuip stond toen al vol, terwijl vanonder de Stadiontribune vandaan het Legioen ook de rest van het veld in bezit nam. Nadat Towers zijn Feyenoord-hits had gezongen, zette Frederique Spigt het voorprogramma voort met haar ode aan Rotterdam.

De liefdesbetuigingen aan Feyenoord en Rotterdam werden gezongen onder de laatste zonnestralen van de dag. Na onder meer Sister Sledge sloot de Hermes House Band op het tot aan de overkapping van het stadion reikende podium het voorprogramma af. ‘Het dak eraf!’ zweepte de Rotterdamse formatie de fans op, die De Kuip door de invallende duisternis en de groots opgezette verlichting zagen veranderen in een sfeervol feestterrein.



Het Legioen nam vervolgens de muzikale omlijsting van het Feest van de Eeuw over. Het Hand in hand en diverse andere clubliederen rolden van de tribunes en vonden navolging op het veld.