Fanshop
Fanshop

AMSTELLOVICH-MILJONAIRS BELEVEN WEEKEND VAN HUN LEVEN

Het seniorenelftal van voetbalclub Pretoria uit Rotterdam heeft afgelopen dagen het weekend van hun leven beleefd. Zij waren de winnaars van de Amstellovich-actie die door Amstel was georganiseerd en waanden zich zodoende voor een weekend miljonairs. Dit begon al op zaterdag, toen de voetballers zich meldden in een luxe hotel in Rotterdam. Vandaar reisden ze op zondag in drie luxe auto’s naar De Kuip, voor de wedstrijd Feyenoord tegen Ajax.
De voetballers van Pretoria werden ontvangen met een uitgebreide lunch en een exclusieve rondleiding door het stadion. Vervolgens volgden ze de wedstrijd vanuit de luxueuze bussiness-unit van Amstel, die bijna exact ter hoogte van de middellijn ligt en zodoende het best mogelijk zicht op het veld biedt. Voorafgaand aan de wedstrijd kwam Ben Wijnstekers langs om zijn visie op de wedstrijd te geven, terwijl Tim de Cler na afloop nog even een praatje kwam maken.

Bestuurslid Henk Ridaie van Pretoria was onder de indruk van het weekend. ‘Ik was nog nooit in De Kuip geweest, maar het is echt fantastisch. Dit weekend was een van de mooiste dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt.’

Naast een reportage over Amstellovich, blikt Feyenoord TV maandag uitgebreid terug op de Klassieker van afgelopen zondag. Naast een samenvatting praatte het clubprogramma na met Diego Biseswar en Kevin Hofland.

Feyenoord TV wordt dagelijks uitgezonden op het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live tussen 21:00 tot 22:00 uur. In hetzelfde uur zijn ook de clubprogramma’s van Ajax en PSV te zien. De dag na uitzending volgt tussen 18:00 tot 19:00 uur de herhaling, op dezelfde zender.