Fanshop
Fanshop

KRAS.NL PREFERRED PARTNER FEYENOORD

Reisorganisatie Kras.nl is tot en met juni 2010 preferred partner van Feyenoord. De reisorganisatie en de voetbalclub tekenden hiertoe woensdagavond in stadion De Kuip een overeenkomst. Als reispartner van Feyenoord verzorgt Kras.nl voor Feyenoord onder andere alle internationale reizen, het busvervoer van zowel het eerste elftal als de jeugdopleiding en het grootste deel van het supportersvervoer voor zover dat via de club loopt.

Het partnership is volgens Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts een logisch vervolg op de samenwerking die vorig seizoen werd ingezet. ‘De samenwerking is uitgebreid en nu dus voor een langere periode gegarandeerd. Iets wat beide partijen graag wilden.’

Hoeveel geld met de overeenkomst is gemoeid, werd niet bekend gemaakt. ‘Maar beide partijen worden hier wijzer van, het is een echte win-win-situatie’, aldus een tevreden Woerts. Namens Kras.nl toonde ook Marianne Romijn zich uitermate tevreden. ‘Het preferred partnership van Feyenoord geeft ons de gelegenheid ons zowel in de sportwereld als daarbuiten verder te profileren als betrouwbare én betaalbare reisorganisatie.’Dat Kras.nl voor een verlengde samenwerking met Feyenoord heeft gekozen, is ook vanuit historisch perspectief logisch. Weliswaar begon Kras in 1922 als een lijndienst met paard en wagen van Ammerzoden naar ‘s-Hertogenbosch, maar al eind jaren ‘40 was Rotterdam een van de belangrijkste bestemmingen van de reisonderneming. Vanwege de grote concurrentie van De Brabantse Vervoersonderneming stootte Kras destijds het lijnvervoer af en specialiseerde zich met succes op ongeregeld groepsvervoer, dagtochten en het vervoer van vele Brabantse arbeiders naar de Rotterdamse havens.