Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het achtste nummer onder meer een groot interview met Serginho Greene. De verdediger vertelt over zichzelf, de afgelopen jaren bij Feyenoord en zijn Surinaamse roots. Verder een reportage met Georginio Wijnaldum. De jonge middenvelder wilde vroeger acrobaat worden en Feyenoord Magazine maakte die jongensdroom alsnog in een middag waar.
Ook in Feyenoord Magazine: een interview met Tomasz Rzasa, die afscheid neemt van Nederland voor hij zich definitief met zijn gezin in Polen vestigt, een bijzonder portret van Ernst Happel, een reportage over Joop Hiele die deze zomer terugkeerde bij Feyenoord en een interview met Glenn Kwidama, die halverwege de jaren tachtig drie officiële wedstrijd voor Feyenoord speelde. Verder de eerste column van de nieuwe columnist Vincent Bijlo. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Vraag & Antwoord (met Onno Jacobs), Blik op Eeuwfeest, Rondje Rotterdam en Foto en zijn verhaal niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.