Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

INZETBAARHEID TIMMER TEGEN KALMAR ONWAARSCHIJNLIJK

Het ziet er niet naar uit dat Henk Timmer komende donderdag in actie zal komen in de UEFA Cup-wedstrijd tegen Kalmar FF. De doelman heeft een verrekking van een spier in de liesstreek en bovendien een flinke bloeduitstorting. Timmer liep de kwetsuren op in de afgelopen wedstrijd tegen FC Groningen, waarin hij zich na ongeveer een uur spelen moest laten vervangen. Maandag had Timmer nog zoveel last, dat het onwaarschijnlijk is dat hij voor donderdag van hersteld zal zijn.
Ook de inzetbaarheid van Jon Dahl Tomasson voor het duel met Kalmar is twijfelachtig. De aanvaller heeft klachten aan zijn knie en zal hier zeer spoedig van moeten herstellen om de Europese wedstrijd te halen.

Voor de wedstrijd van donderdag zal Gertjan Verbeek verder in ieder geval niet kunnen beschikken over Denny Landzaat en Jonathan de Guzman. De eerste heeft een blessure aan de hamstring, terwijl de tweede kampt met klachten aan de lies. Het is onwaarschijnlijk dat Karim El Ahmadi voor donderdag alweer volledig inzetbaar is. De middenvelder is hersteld van zijn liesblessure, maar nog niet wedstrijdfit.

Het is bovendien niet zeker of doelman Darley mee af kan reizen naar Zweden. De Braziliaan heeft klachten aan de lies en trainde maandag individueel.