Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KINDVALL EN BILD BIJZONDERE GASTEN IN BORÅS ARENA

Harry Bild en Ove Kindvall waren donderdagavond te gast bij de wedstrijd Kalmar FF tegen Feyenoord. De twee legendarische Zweedse oud-Feyenoorders waren op speciale uitnodiging samen met hun vrouwen naar de Borås Arena gekomen, om Feyenoord voor het eerst in lange tijd weer eens met eigen ogen aan het werk te kunnen zien. ‘Hartstikke leuk dat Feyenoord eens in mijn thuisland speelt’, zei Kindvall vlak voor de wedstrijd. ‘Ik heb een onvergetelijke tijd bij de club gehad.’
Bild, die in 1965 Feyenoords eerste buitenlandse speler werd, zei eveneens fantastische herinneringen te hebben aan zijn tijd in Rotterdam. Bovendien was hij blij verrast om te zien dat Wim Jansen assistent-trainer bij de huidige selectie was. ‘Dat wist ik helemaal niet, maar het is erg leuk om even met hem te kunnen bijpraten’, zei de voormalig spits.

Kindvall en Bild, die nog altijd goede vrienden zijn, werden donderdagavond met alle egards ontvangen in het stadion in Borås en schoven onder meer aan bij een diner in de VIP-club van het stadion. Beiden wilden zich wel vooraf wel aan een prognose voor de uitslag van de wedstrijd wagen. ‘Mijn hart ligt bij Feyenoord, maar het zal moeilijk worden voor ze om hier te winnen’, zei Kindvall. ‘Ik denk daarom dat het 1-1 wordt, of 1-2 voor Feyenoord.’ Bild, die op 150 kilometer van Borås woont, was optimistischer en zei te verwachten dat met 1-2 zal winnen.