Fanshop
Fanshop

FEYENOORD PUBLICEERT PRIJSOPBOUW KOSTEN UITWEDSTRIJDEN

Feyenoord zal met ingang van heden bekend maken hoe de prijzen voor uitwedstrijden tot stand komen. Bij veel supporters bestaat hierover veel onduidelijkheid, omdat de prijs die supporters voor uitwedstrijden moeten betalen hoger ligt dan de prijs voor de stadionkaart.
Hoewel supporters een opslag betalen lijdt de club al jarenlang een verlies op de organisatie van uitwedstrijden. Twee seizoenen geleden is besloten om te proberen dit verlies te beperken en binnen een aantal seizoenen tot nul te reduceren. Aan het begin van dit seizoen werd besloten om de eenheidsprijs voor uitwedstrijden los te laten.

Naast de kosten van een stadionkaart brengt Feyenoord haar supporters kosten voor begeleiding in rekening. Dit verschilt per wedstrijd en is afhankelijk van het aantal stewards dat de club dient in te zetten. Daarnaast brengt Feyenoord per supporter per wedstrijd € 1,00 voor een zogenaamd calimiteitenfonds in rekening en dient € 2,97 aan Ticketbox betaald te worden. In het geval van verplicht bus- of treinvervoer worden ook deze kosten in de prijs opgenomen.

De informatie over de opbouw van de prijzen zal worden vermeld op deze website op de pagina waar ook de overige informatie inzake voorverkoop voor uitwedstrijden te vinden is.