Fanshop
Fanshop

KAARTVERKOOP UEFA CUP START ZATERDAG

Feyenoord start aanstaande zaterdag 11 oktober voor seizoenkaarthouders met de verkoop van kaarten voor de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de UEFA Cup. Feyenoord speelt voor het eerst in de eigen Kuip op donderdag 6 november tegen het Russische CSKA Moskou. Feyenoord rekent voor losse kaarten de zogenaamde ‘traditional prijs’, zijnde het bedrag dat in de competitie moet worden betaald voor wedstrijden tegen Ajax en PSV.
Met het doel ook de tweede wedstrijd voor een goed gevuld stadion te spelen biedt Feyenoord supporters eveneens de mogelijkheid om een passe-partout aan te schaffen. Daarmee kan dan tevens toegang worden verkregen tot de thuiswedstrijd die Feyenoord op woensdag 17 december tegen Lech Poznan speelt. Supporters die een passe-partout aanschaffen betalen voor beide wedstrijden de reguliere competitieprijs en hebben daarmee dus een financieel voordeel van ongeveer 25 procent (afhankelijk van het gekozen vak).

Met uitzondering van de gele en oranje sector wordt de tweede ring vooralsnog gesloten gehouden. Seizoenkaarthouders kunnen in de week van 11 tot en met 17 oktober met voorrang maximaal twee kaarten of passe-partouts kopen, zonder dat daarbij de garantie op de eigen plaats gegeven wordt.

Vanaf zaterdag 18 oktober start de verkoop voor alle overige supporters. De voorwaarden hiervoor (bijv. Clubkaartverplichting) alsmede alle overige bijzonderheden omtrent de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden worden later deze week bekend gemaakt.