Fanshop
Fanshop

TORENHOGE PRIJS VOOR DEPORTIVO-UIT

Supporters die de trip naar La Coruña gaan maken voor de wedstrijd Deportivo-Feyenoord op donderdag 27 november aanstaande, zullen diep in de buidel moeten tasten voor een stadionkaart. De Spanjaarden hebben laten weten dat een kaart voor het bezoekersvak € 55,00 kost. Inclusief de kosten voor Ticketbox en een kleine toeslag ter dekking van de organisatiekosten heeft Feyenoord een verkoopprijs van € 65,00 vastgesteld. Wie via internet een kaart koopt betaalt € 63,00.

Voor het duel in Spanje zijn 937 kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar. Mocht blijken dat er meer belangstelling is, zal Feyenoord een verzoek indienen om meer kaarten te verkrijgen. De voorverkoop voor Deportivo La Coruña tegen Feyenoord start voor Diamondcardhouders op zaterdag 25 oktober aanstaande om 11:00 uur.

Supporters die kaarten voor de komende uitwedstrijden tegen HHC Hardenberg, Roda JC, FC Twente en/of Deportivo la Coruña willen kopen, verzoeken wij niet alleen goed te kijken naar de data waarop de verkoop voor de verschillende wedstrijd begint, maar ook naar de tijden. Om te voorkomen dat verschillende kaarthouders elkaar bij verschillende wedstrijden ‘in de weg’ zitten is besloten om wel op dezelfde dagen maar op verschillende tijden te beginnen.