Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LUCIUS TERUG OP TRAININGSVELD

Theo Lucius heeft maandagmiddag de buitentraining hervat. De verdediger deed onder leiding van fysiotherapeut René Dannenberg op het trainingsveld naast De Kuip verschillende oefeningen. Lucis brak enkele weken geleden tijdens een training zijn teen en moest hierdoor al meerdere wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Het is nog niet duidelijk wanneer Lucius zijn rentree kan maken.

Een deel van de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II stond maandagochtend samen met de beloften op het trainingsveld. In verband met de herfstvakantie werd onder grote belangstelling een lichte training afgewerkt. Henk Timmer en Tim de Cler ontbraken wegens ziekte.De Cler kreeg zondag bovendien een tik op zijn knie. De verdediger werd ook voortijdig naar de kant gehaald, maar Gertjan Verbeek gaf achteraf al aan dat dit niets met zijn kwetsuur te maken had. Maandag werd duidelijk dat De Cler hier ook geen hinder meer van ondervindt.

Roy Makaay werkte maandagochtend samen met conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof aan zijn herstel. Er zit een opgaande lijn in zijn herstelproces, maar er worden geen risico’s genomen met de aanvaller. Het is voor de medische staf moeilijk in te schatten wanneer Makaay weer bij de wedstrijdselectie aan kan sluiten.