Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het achtste nummer onder meer een groot interview met Jon Dahl Tomasson. Hij vergelijkt aan de hand van drie thema’s zijn eerste periode in De Kuip met de afgelopen maanden bij Feyenoord. Verder een reportage met de Braziliaanse beloftes Darley en Manteiga. De twee lieten zich in Braziliaanse sferen fotograferen en spraken over elkaar, hun aanpassing bij Feyenoord en ‘papa’ Bahia.
Ook in Feyenoord Magazine: een bezoek aan oud-Feyenoorder Bart Goor in Brussel, een verhaal over de stadsderby Sparta tegen Feyenoord, een dubbelinterview met Regi Blinker en Gaston Taument en een vooruitblik op het nieuwe stadion door algemeen directeur Eric Gudde. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Vraag & Antwoord (met Leon Vlemmings), Blik op Eeuwfeest, Rondje Rotterdam en Foto en zijn verhaal niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Kijk op de website van Het Legioen.