Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LUCIUS EN EL AHMADI HERVATTEN GROEPSTRAINING

Theo Lucius en Karim El Ahmadi hebben de groepstraining hervat. Beide spelers deden dinsdagochtend heel de training mee. De oefensessie werd afgewerkt op de nieuwe velden op sportcomplex Varkenoord. Deze trainingslocatie is sinds deze week in gebruik.
Lucius werkte de voorbije weken individueel aan het herstel van een gebroken teen. De verdediger liep de kwetsuur op tijdens een training. Lucius speelde zijn laatste wedstrijd op 21 september tegen Ajax.El Ahmadi raakte vorige week donderdag geblesseerd in het duel met AS Nancy. De middenvelder kreeg een tik op zijn enkel en moest als gevolg hiervan de wedstrijd tegen sc Heerenveen aan zich voorbij laten gaan.

De selectie werkt vanaf deze week een groot deel van de trainingen af op Varkenoord. De afgelopen weken was de selectie nog aangewezen op het voormalig complex van Egelantier Boys aan de Krabbendijkestraat, in afwachting van het gereed komen van de voorzieningen op Varkenoord. Daar werd onder meer een bruggetje aangelegd, zodat vanaf De Kuip alleen de weg over hoeft te worden gestoken om de trainingsvelden te bereiken.

Het eerste elftal en de beloften trainen op Varkenoord, omdat daar op meerdere velden tegelijk gewerkt kan worden. De selectie zal ook nog regelmatig op het trainingsveld naast De Kuip trainen.

Donderdagochtend om 10:00 uur staat er een training gepland op het veld naast De Kuip. Donderdag- en zaterdagmiddag (14:00 uur) en vrijdagochtend (10:00 uur) wordt er getraind op Varkenoord.