Fanshop
Fanshop

LA CORUNA VOORBEREID OP KOMST LEGIOEN

De Spaanse havenstad La Coruña en Real Club de Deportivo bereiden zich voor op de komst van Het Legioen op donderdag 27 november aanstaande. De Spaanse autoriteiten nemen geen halve maatregelen om deze wedstrijd in goede banen te leiden. De Spanjaarden deden onlangs negatieve ervaringen op met het bezoek van Hadjuk Split. Enkele honderden Kroatische supporters waren zonder kaart naar Spanje afgereisd en bezorgden de Spaanse politie de nodige kopzorgen. De Spaanse autoriteiten hebben aangegeven ten koste van alles soortgelijke problemen te willen voorkomen.
De Spaanse politie heeft de thuisclub om die reden verboden om kaarten te verkopen aan supporters met een andere dan de Spaanse nationaliteit. De Spaanse politie heeft bovendien bij Nederlandse collega’s een lijst opgevraagd met supporters met een stadionverbod. Deze lijst wordt onder andere beschikbaar gesteld aan douanepersoneel op Spaanse én Portugese luchthavens.

Feyenoord kan voor de wedstrijd tegen Deportivo beschikken over 943 plaatsen. De club verwacht dat dit aantal toereikend zal zijn om te voorzien in de vraag naar kaarten voor deze wedstrijd. Feyenoord verkoopt haar kaarten uitsluitend aan houders van een Diamond-, Gold-, Silver- of Europese uitkaart. Inmiddels zijn ruim 369 kaarten voor de wedstrijd verkocht. Morgen (zaterdag) start de verkoop voor silvercardhouders.