Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

ONTSPANNEN TRAINING OP VELD NAAST DE KUIP

Een deel van de spelers die zondag in actie kwamen tijdens het duel met Roda JC werkte maandagochtend een ontspannen training af. Vijf basisspelers liepen op het trainingsveld naast De Kuip uit na de inspanning van een dag eerder. Tijdens de wedstrijd van zondag viel Serginho Greene geblesseerd uit. Zijn knie wordt maandag nader onderzocht.
De verdediger kon tegen het einde van de eerste helft niet meer verder spelen vanwege problemen met het gewricht. Greene verdraaide zijn linkerknie licht en onderzoek zal uit moeten wijzen wat de ernst is van de blessure.



Basisspelers Roy Makaay, Kevin Hofland, Giovanni van Bronckhorst, Georginio Wijnaldum en Diego Biseswar deden op het trainingsveld samen met Gertjan Verbeek een potje voetvolley. De overige basisspelers herstelden binnen in De Kuip van de confrontatie met Roda JC.



Invallers Dwight Tiendalli en Luigi Bruins deden samen met Michael Mols en een aantal spelers van het beloftenelftal afwerkoefeningen met de doelmannen Rob van Dijk en Darley. Denny Landzaat en Andwélé Slory werkten onder begeleiding van conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof individueel aan hun herstel. Beide spelers kampen met een hamstringblessure en zijn op de weg terug.