Fanshop
Fanshop

BADGE DIRECT EN FEYENOORD INTRODUCEREN NIEUWE INTERNETSHOP

Badge Direct BV heeft in samenwerking met Feyenoord een nieuwe zogenaamde POD internet shop geopend met de naam www.feyenoord.fanproducts.nl. Deze webshop zal zich geheel richten op producten die pas geproduceerd zullen worden na de bestelling. Deze zogenaamde ‘Production on Demand’ producten vinden een steeds grotere aftrek, omdat de mogelijkheid wordt gegeven om producten te personaliseren en dus te voorzien van een persoonlijke noot.
In de nieuwe internet winkel worden onder andere de volgende producten aangeboden: spelersposters, deurposters, babyboeken, mokken, babyslabbetjes en rompertjes. Het merendeel van deze artikelen kan voorzien worden van een eigen naam. Zo bevat het 43 pagina’s tellende boek ‘Mijn debuut bij Feyenoord’ niet alleen veel foto’s waarin de naam van de debutant voorkomt, maar ook zal zijn of haar naam, meer dan honderd keer in het bijpassende verhaal over zijn of haar debuut in Feyenoord 1 voorkomen. Tevens is het mogelijk om ook je beste vrienden, vriendinnen of familieleden een rol te laten spelen in dit boek.

Roland Heerkens, CEO van de Badge groep: ‘We zijn nu meer dan 5 jaar bezig met de ontwikkeling van dit concept en zijn dan ook heel blij dat de shop nu live is. Dankzij de nieuwe productietechnieken kan direct op de actualiteit bij de voetbalclub worden ingespeeld. Dit verlaagt de voorraadrisico’s en bevordert het aanbod. We verwachten voor het eind van 2009 meer dan 25 unieke Feyenoord producten te kunnen aanbieden.’

Tot 31 december is de shop exclusief te bereiken via www.feyenoord.fanproducts.nl. Daarna zullen de producten ook in het bestaande Badge Direct aanbod meegenomen worden.