Fanshop
Fanshop

ALLE FEYENOORDERS LEVENSECHT IN FIFA 09

Levensecht spelen als Feyenoord, Chelsea, AC Milan of Bayern München op je spelcomputer? Dat kan met de baanbrekende voetbalgame FIFA 09 All-Play, dat als geen ander spel de complexiteit, verfijning en schoonheid zó goed nabootst. Met vele vernieuwde functies en spectaculair aangepaste teamtactieken. Alle Feyenoorders, het tenue en logo zijn verwerkt in de game die nu al de hit van het najaar is: FIFA 09 All-Play van EA Sports.
Levensecht spelen als Feyenoord, Chelsea, AC Milan of Bayern München op je spelcomputer? Dat kan met de baanbrekende voetbalgame FIFA 09 All-Play, dat als geen ander spel de complexiteit, verfijning en schoonheid zó goed nabootst. Met vele vernieuwde functies en spectaculair aangepaste teamtactieken. Alle Feyenoord’ers, het tenue en logo zijn verwerkt in de game die nu al de hit van het najaar is: FIFA 09 All-Play van EA Sports.

Met FIFA 09 All-Play kun je, op welk niveau je ook speelt, volledig opgaan in alle voetbalactie. Kies de stijl die het beste bij jouw vaardigheden past: ervaren spelers kunnen gebruikmaken van de geavanceerde spelbesturing en beginnende spelers kunnen meteen aan de slag met de nieuwe EAsports All-Play-besturing, een vereenvoudigde besturing met AI-hulp. EA Sports.

All-Play maakt het voor nieuwe spelers makkelijker en minder intimiderend om op hun eigen niveau te spelen. Met één beweging en één druk op de knop kun je alle acties uitvoeren en is de kans groter dat je schoten, vrije trappen en voorzetten lukken. Weet je niet goed naar wie je de bal moet passen? De CPU helpt je een handje door je de juiste richting in te sturen met pass-indicatoren op het scherm en eenknops acties. Paniek bij de cornervlag? Maak je geen zorgen. Knal gewoon een eind weg en laat het net bollen met directe schoten op doel.

Ervaren spelers kunnen met de geavanceerde besturing gebruik maken van alle uitgebreide besturingsopties, nu met verfijnde bewegingen en een precisiepass-systeem dat je via richten-en-spelen bestuurt. Je kunt zelfs een Traditionele Controller of Nintendo GameCube™ Controller gebruiken als je FIFA op de klassieke manier wilt spelen.

Je kunt FIFA 09 All-Play ook spelen op de traditionele manier met alle uitgebreide opties en het realisme dat je kunt verwachten van de EA Sports FIFA-serie: actie voor echte voetbalfans! Er zijn meer dan 500 teams die allemaal worden weergegeven met de juiste tenues en emblemen.

Een compleet functie-overzicht van FIFA 09 kun je hier vinden (www.FIFA09.EA.com).