Fanshop
Fanshop

ADVIES: KOM VANDAAG VROEG NAAR STADION

Feyenoord doet voor de UEFA Cup wedstrijd van vanavond tegen CSKA Moskou weer een dringend beroep op de achterban zich voorbeeldig te gedragen. Voor de eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen, op donderdag 18 september tegen Kalmar FF, werd middels een open brief aandacht gevraagd voor de risico’s die Feyenoord loopt wanneer supporters zich niet naar behoren gedragen. Met succes, want het publiek gedroeg zich die avond prima.
Bij de return in Zweden werd helaas al weer de eerste negatieve aantekening in het Feyenoord-dossier bijgeschreven. De UEFA heeft Feyenoord in staat van beschuldiging gesteld, omdat in Zweden na afloop van de wedstrijd een aantal fakkels werd afgestoken. Mogelijk is een boete het gevolg.

Voor de wedstrijd tegen de huidige nummer twee van de Russische competitie worden vanavond zo’n 20.000 toeschouwers verwacht, waarvan circa 500 supporters van CSKA Moskou.

Feyenoord adviseert supporters die de wedstrijd tegen CSKA Moskou (aanvang 19.30 uur) of komende zondag tegen FC Utrecht (14.30 uur) bezoeken om vroeg naar het stadion te komen. Rond de laatste thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen wisten veel mensen vanwege de verkeersdrukte rond De Kuip het stadion niet op tijd te bereiken. Het stadion opent haar poorten altijd twee uur voor aanvang van de wedstrijd.