Fanshop
Fanshop

KNEUZING AAN HAND VOOR HOFLAND

Kevin Hofland heeft een flinke kneuzing aan zijn hand overgehouden aan de wedstrijd tegen CSKA Moskou. Aanvankelijk werd gevreesd voor een breukje bij zijn duim, maar uit onderzoek bleek dat dit niet het geval is, zo liet Gertjan Verbeek vrijdag weten. Hofland zal zondag gewoon in actie kunnen komen in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Wel zal de verdediger met een manchet spelen ter bescherming van zijn hand.
Het herstel van de enkelblessure van Jon Dahl Tomasson verloopt voorspoedig. Als de aanvaller komende week goed doorstaat, kan hij mogelijk bij de wedstrijdselectie voor het uitduel met FC Twente aansluiten. De maandag erop zal hij dan naar alle waarschijnlijkheid zijn eerste minuten maken bij de beloften.
 
Denny Landzaat heeft te maken met een terugslag in het herstel van zijn hamstringblessure. De middenvelder hoopte aanvankelijk komende maandag speelminuten te maken bij Jong Feyenoord, maar zijn rentree is uitgesteld.
 
Jonathan de Guzman zal waarschijnlijk komende maandag de groepstraining hervatten. De middenvelder kampte met een liesblessure.