Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KNIEBLESSURE BISESWAR VALT MEE

Diego Biseswar hoeft geen operatie aan zijn knie te ondergaan. De aanvaller moest donderdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen HHC Hardenberg afhaken met klachten aan zijn knie en onderging vrijdag een MRI-scan aan het gewricht. Daarbij zijn geen afwijkingen geconstateerd. Wel krijgt Biseswar een tijdje rust. De medische staf van Feyenoord gaat er vanuit dat de aanvaller ongeveer een week of twee nodig zal hebben om volledig te herstellen.

Ron Vlaar is vrijdag met succes geopereerd aan zijn knie. Specialist dokter Van der Hart en Feyenoords orthopedisch chirurg Heijboer voerden een ingreep uit, die de stabiliteit van het gewricht ten goede moet komen. Vlaar hoopt nu de operatie achter de rug is zo spoedig mogelijk zij revalidatie te vervolgen.

De teenbreuk waar Theo Lucius mee kampt blijkt een vervelende. Uit een scan die vrijdag werd gemaakt is duidelijk geworden dat de verdediger nog niet volledig is hersteld van zijn kwetsuur. De medische staf zal na het weekeinde bekijken hoe het herstel van de breuk er dan voor staat. De verwachting is dat de breuk uit zichzelf zal genezen.