Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

WIJNALDUM EN FER NIET NAAR NEDERLAND B

Feyenoord heeft Georginio Wijnaldum en Leroy Fer zondagavond afgemeld voor het oefenduel dat Nederland B woensdag speelt tegen Zweden. Fer was ruim een week geveld door een zware buikgriep, terwijl Wijnaldum zondag in Enschede een enkelblessure opliep. Hierdoor zal hij minstens een week aan de kant moeten blijven. Kevin Hofland meldt zich vandaag wel gewoon in Oisterwijk, waar de selectie van Johan Neeskens zich voorbereid op het treffen met de Scandinaviërs.
Michael Mols liep in de Grolsch Veste een verrekking van zijn hamstring op en kon hierdoor het duel niet uitspelen. In het beginstadium van een blessure als deze is het nog niet in te schatten hoe lang het herstel gaat duren. De medische staf van Feyenoord hoopt de komende dagen meer duidelijkheid te krijgen over de ernst van de blessure. Mols is in elk geval een week uitgeschakeld.

Henk Timmer kreeg in de wedstrijd tegen FC Twente de bal ongelukkig op zijn pink, waarna deze uit de kom schoot. De pink van de doelman is inmiddels teruggezet en de verwachting is dat Timmer ondanks de pijn wel inzetbaar blijft.