Fanshop
Fanshop

LANDZAAT EN SLORY KLAAR VOOR RENTREE

Denny Landzaat en Andwélé Slory kunnen komende zondag eventueel geselecteerd worden voor de eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag. Beide spelers waren het grootste deel van het seizoen uitgeschakeld met hamstringklachten en speelden afgelopen maandag een helft mee tijdens de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen de beloften van FC Dordrecht. Landzaat en Slory kregen geen reactie op deze inspanning en trainden de voorbije week volledig mee.

Jon Dahl Tomasson heeft vrijdagmiddag de groepstraining gedeeltelijk hervat. De Deen stond enkele weken aan de kant met een enkelblessure en heeft tijdens de revalidatie hiervan een blessure aan zijn bovenbeen opgelopen. De wedstrijd tegen ADO Den Haag komt zeker nog te vroeg voor Tomasson.

Leroy Fer is er tegen de Hagenaars wel weer bij. De middenvelder miste wegens buikgriep de duels met HHC Hardenberg en FC Twente, maar is inmiddels volledig hersteld. Fer trainde de afgelopen dagen weer voluit mee met de groep.

Het meespelen van Georginio Wijnaldum is afhankelijk van hoe hij de trainingen op vrijdag en zaterdag doorstaat. Wijnaldum viel in de wedstrijd tegen FC Twente in de slotfase uit met een blessure aan zijn enkel en moest zich hierom afmelden voor de wedstrijd van het Nederlands B-elftal tegen Jong Zweden.