Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

MAKAAY EN HOFLAND WAARSCHIJNLIJK FIT VOOR DEPORTIVO

Roy Makaay en Kevin Hofland zijn waarschijnlijk beschikbaar voor de wedstrijd van aanstaande donderdag in de groepsfase van de UEFA Cup tegen Deportivo La Coruña. Makaay kwam afgelopen zondag in de tweede helft van de wedstrijd tegen ADO Den Haag uit voorzorg naar de kant, maar de aanvaller lijkt niet veel hinder te ondervinden van de kwetsuur aan zijn achillespees.
Hofland moest wegens een enkelblessure de wedstrijd van afgelopen zondag aan zich voorbij laten gaan. Hij gaf voorafgaand aan het duel bij Gertjan Verbeek aan niet volledig fit te zijn en het daarom beter te achten dat een ander zijn positie over zou nemen. ‘Dat tekent zijn professionaliteit’, zei Verbeek zondag na afloop van de wedstrijd. Het herstel van de verdediger verloopt voorspoedig, waardoor hij donderdag in Spanje waarschijnlijk weer beschikbaar is.

Theo Lucius kwam zondag na een uur spelen in het veld. De middenvelder bleef de voorbije weken last houden van een gebroken teen, maar doorstond de geleverde inspanning tegen de promovendus goed.