Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SAMENWERKING MET SPONSOR BINGO LOTERIJ VERLENGD

Feyenoord en de Sponsor Bingo Loterij hebben zondag hun lopende verbintenis met drie jaar verlengd, tot en met 30 juni 2011. Feyenoords financieel directeur Onno Jacobs ondertekenden voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag de contracten hiertoe, samen met Ruud Esser en Frank Leeman namens de Sponsor Bingo Loterij. ‘Wij zijn erg blij met deze overeenkomst’, zei Jacobs. ‘De Sponsor Bingo Loterij heeft zich de afgelopen drie jaar een goede en betrouwbare partner getoond en we zijn erg blij dat daar nog tenminste drie jaar bijkomt.’



De Sponsor Bingo Loterij steunt met het partnership de jeugdopleiding van Feyenoord. Duizenden Feyenoord-fans spelen speciaal voor dat doel mee met de loterij. De helft van hun lotprijs gaat rechtstreeks naar Varkenoord. Naast partner van Feyenoord is de Sponsor Bingo Loterij tevens Maatschappelijk Partner van de Eredivisie.



De Sponsor Bingo Loterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Ook veel clubs en verenigingen ontvangen steun. In totaal zette de Sponsor Bingo Loterij in 2007 ruim 80 miljoen euro om. Hiervan ging ruim 40 miljoen euro naar 32 goede doelen plus meer dan 2.200 clubs en verenigingen in Nederland. Die laatsten ontvingen ruim 14,3 miljoen euro.