Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD ZET VOET OP SPAANSE BODEM

Feyenoord is woensdagmiddag na een vlucht van bijna 2,5 uur geland op de luchthaven van Coruña, voor de UEFA Cup-wedstrijd van donderdag tegen Deportivo la Coruña. In totaal stapten er tegen half drie 21 spelers uit de aankomsthal. Onder hen onder meer Jonathan de Guzman. De middenvelder kan donderdag weliswaar nog niet in actie komen, maar omdat zijn broer Julian bij Deportivo speelt en het daarom een bijzondere wedstrijd wordt voor De Guzman, zit hij toch bij de groep.Bij de aankomsthal werd de selectie opgewacht door een handvol cameraploegen en fotografen. Veruit de meeste aandacht was er voor Roy Makaay, de voormalig spits van Deportivo la Coruña. Al vlak nadat het vliegtuig geland was ging Makaay al op de foto met werknemers van de luchthaven en buiten de aankomsthal waren alle camera’s op hem gericht.De selectie voor de UEFA Cup-wedstrijd van donderdag tegen Deportivo la Coruña:

Doel: Henk Timmer en Rob van Dijk

Verdediging: Theo Lucius, Kevin Hofland, André Bahia, Tim de Cler, Dwight Tiendalli, Timothy Derijck en Kevin Wattamaleo.

Middenveld: Karim El Ahmadi, Giovanni van Bronckhorst, Luigi Bruins, Georginio Wijnaldum, Michal Janota, Leroy Fer, Kelvin Leerdam en Jonathan de Guzman.

Aanval: Roy Makaay, Kermit Erasmus, Andwélé Slory en Luis Pedro.