Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD-SINTERKLAASFEEST GROOT SUCCES

Het grote Feyenoord-Sinterklaasfeest is zaterdag een groot succes geworden. Verdeeeld over drie shows kwamen ruim achtduizend bezoekers af op het spektakel in het Topsportcentrum naast De Kuip. De verrassing bij de kinderen was groot tijdens de middagshow, toen Gertjan Verbeek heel zijn selectie meenam naar de Sint. Jonathan de Guzman was ’s ochtends al langs geweest, terwijl Michal Janota bij de avondshow namens de spelersgroep aanwezig was.



De Kameraadjes reageerden enthousiast toen zij de spelers zagen. De kinderen werden toch al verwend, want de Hermes House Band en de Pietenband kregen met hun muziek de stemming er goed in. Ook de finalisten van het Junior-songfestival Rready en Paola en Claudia traden op en zorgden voor blije gezichten. De show werd gepresenteerd door de van de televisie bekende Sipke Jan Bousema, die hierbij hulp kreeg van Adje. De samenwerking tussen de twee zorgde voor de nodige verwarring, maar gelukkig voor de kinderen kwamen ze er samen steeds weer uit.



Ze speelden met de Kameraadjes een Feyenoord-quiz, waarbij de eerste vraag was hoe de mascotte van Feyenoord heet. Die werd massaal beantwoord met Coentje, waarna de mascotte samen met de Pietenband het podium op kwam. Aan het einde van de show zong heel de zaal hard ‘Dag Sinterklaasje’, waarna de Goedheiligman onder een douche van confetti Rotterdam weer verliet na het geslaagde Grote Feyenoord Sinterklaasfeest.