Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het tiende nummer onder meer een interview met Karim El Ahmadi, die ingaat op zijn liefde voor de bal. Verder ging Feyenoord Magazine het internet op met Diego Biseswar en bekeek met hem elf bijzondere video’s van YouTube.
Ook in Feyenoord Magazine: een exclusief interview met Shinji Ono, die onder meer terugkijkt op zijn vertrek uit Rotterdam, een verhaal over de komende thuiswedstrijd tegen De Graafschap, een bezoek aan oud-Feyenoorder Michel van de Korput en Feyenoord Magazine ging met Petur Petursson terug naar zijn gastouder in Rotterdam. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Vraag & Antwoord (met Stanley Brard), Blik op Eeuwfeest, Varia en Foto en zijn verhaal niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd. 

Kijk op de website van Het Legioen.