Fanshop
Fanshop

EL AHMADI FIT VOOR DE GRAAFSCHAP

Karim El Ahmadi is fit om aan de aftrap van de wedstrijd tegen De Graafschap te verschijnen. De middenvelder kampte met een achillespeesblessure, waardoor hij de afgelopen competitiewedstrijd tegen Vitesse moest missen. In tegenstelling tot die wedstrijd zal Tim de Cler komende zondag niet in actie komen. De verdediger viel in Arnhem uit met een achillespeesblessure. Op zijn positie zal zondag Giovanni van Bronckhorst spelen, zo maakte Gertjan Verbeek vrijdag bekend.
Dat Van Bronckhorst als linksback zal spelen is volgens Verbeek in overleg met de technische staf en de speler zelf besloten. ‘Op basis daarvan hebben wij deze beslissing genomen.’

Verbeek liet verder weten dat Jonathan De Guzman een reactie in zijn knie heeft gekregen, na de wedstrijd met Jong Feyenoord tegen Jong PSV van afgelopen donderdag. Al in de rust, waarin hij gewisseld werd, voelde hij zijn knie stijf worden en vrijdagochtend bleek dat gevoel nog iets erger te zijn. De middenvelder zal binnenkort nader onderzoek ondergaan.